Lycksele: Flera omhändertagna efter stort bråk

På fredagskvällen drabbade ett 20-tal personer samman i ett stort bråk på torget i Lycksele. Samtliga polisresurser i området skickades till platsen för att stoppa bråket. Fyra inblandade omhändertogs av polis, och minst en person fick föras till sjukhus efter bråket.

Vid 23-tiden på fredagskvällen hamnade ordningsvakter i centrala Lycksele i bråk med flera personer. Ytterligare personer anslöt till bråket, och ordningsvakterna skall ha hamnat i ett tydligt underläge. Polis larmades till platsen, och samtliga polispatruller i närområdet skickades till torget i Lycksele.

Vid polisens framkomst var ett 20-tal personer, främst yngre män, aktiva i bråket med ordningsvakterna. Polisen fick använda pepparspray och batonger för att avbryta våldet mot ordningsvakterna och inom inblandade grupperingar.

Fyra personer omhändertogs av polisen i samband med bråket. Polis transporterade en person till det lokala sjukhuset i Lycksele. Ytterligare inblandade i behov av omplåstring kan ha sökt sig på egen hand till sjukhuset.

 

Källa: NB

Senaste artiklarna